Schilderwerken Klein onderhoud Behang

Al meer dan 30 jaar specialist in schilder- en renovatiewerken voor zowel particulieren als bedrijven.

Lees over ons

Over ons

Al meer dan 30 jaar specialist in schilder- en renovatiewerken

Bert van den Broek Schilderwerken is specialist in schilder- en renovatiewerken voor zowel particulieren als bedrijven. Bert van den Broek Schilderwerken is al meer dan 30 jaar in staat om op een professionele en adequate wijze werk van hoogstaande en duurzame kwaliteit te leveren. De leidraad is een tevreden klant. Zo kunt u volop genieten van uw geschilderde woning of bedrijfspand.

Diensten

Schilderwerken

Al meer dan 30 jaar verzorgen wij het schilderwerk voor uiteenlopende klanten.

Klein onderhoud

Het is belangrijk om uw woning goed te onderhouden. Zo behoudt uw huis zijn waarde en blijft in goede conditie.

Behang

Behang kan een aangename sfeer in huis brengen. Wij behangen in alle soorten en maten.

Heeft u vragen over schilderwerkzaamheden in of aan uw huis of bedrijfspand?

Waarderingen

Ik ben uiterst tevreden over het afgeleverde schilderswerk door schilders Soest! Het ziet er zeer strak uit en is geheel volgens planning en prijs opgeleverd. Daarbij speelt de prettige communicatie ook een belangrijke rol. Het is iedere dag weer prettig thuiskomen in een huis dat er van buiten zo goed uitziet.

Begin dit jaar werd er erg veel geadverteerd door de vereniging Eigen Huis voor schilderwerk via de zogenaamde “huismeester”. Dat klonk allemaal veelbelovend, dus heb ik opdracht gegeven voor het uitvoeren van de klus. Dat was in ons geval blijkbaar een onmogelijke opgave voor Eigen Huis: de planningsdatum die op werd gegeven is niet gehaald en de vele contacten die ik heb gehad met ver. Eigen Huis hebben niet geleid tot het afleveren van het schilderwerk. Dus ik heb uiteindelijk ver. Eigen Huis teleurgesteld bedankt. Wat me daarbij opviel is dat men alleen excuses aanbood en niet strijdvaardig was en alsnog de klus ging klaren.

Dus schildersoest, dank voor het geleverde werk!

Advies aan ver. Eigen Huis: heel veel adverteren is één maar vervolgens de klus klaren is kennelijk een ander verhaal! Ik zou dit eens goed evalueren voor een volgende keer!

Laurens Thissen

Soest

Wij hebben schildersbedrijf Bert van den Broek uit Soest 2 maal een opdracht gegeven voor zowel het buiten- als het binnenschilderwerk van ons huis. Beide keren zijn afspraken en planning nagekomen.

Tevens zijn Bert en Rob vakbekwame en prettige schilders (mensen) om in en rond je huis te hebben. Behulpzaamheid en netheid zijn hun niet vreemd.

Wat ons betreft de volgende keer weer en voor u warm aanbevolen!

Kees en Lida Wezenaar

Soest

Wilt u uw huis geschilderd hebben?

Neem contact met ons op

Birkstraat 129, 3768 HE Soest

06 23 98 23 45